VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ‘terrorizëm’

FBI, në proces hetimi 850 raste për terrorizëm të brendshëm

By | May 9, 2019

‘E shtriva në tokë, ai qëllonte me kallash’, flet “heroi” që parandaloi masakrën e madhe

By | October 13, 2018

Amerikanët hetojnë në Shqipëri, kush është “bosi i kufirit” dhe krimet e tij

By | April 2, 2018

Në mungesë të fakteve mbyllet rasti “Sopoti”

By | March 19, 2018

Media kroate: Ivanoviçin ja pse e vrau shërbimi sekret serb

By | January 18, 2018

Terror i përditshëm nga myslimanët e importuar – Nga Aurel Dasareti*

By | June 5, 2017

Londër: Policia identifikon autorin e sulmit

By | March 23, 2017

Avokati i Thaçit: Askush nuk e ka marrë në pyetje, as nuk e di për çfarë akuzohet

By | October 4, 2016

Sllobodan Gavriçi dënohet me 13 vjet heqje lirie

By | June 29, 2016

Aksionit anti-terror i Policisë së Kosovës dhe asaj italiane (video)

By | December 1, 2015

Qytetarët në Greqi votojnë – Pritet rezultat i ngushtë

By | July 5, 2015