VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Michael Roth

Ministri gjerman mesazh të fortë Ramës: Rradhitu kundër idesë për ndarjen e Kosovës!

By | February 7, 2019

Ministri gjerman për Evropën: Ndryshimi i kufirit Kosovë-Serbi nuk zgjidh asnjë problem

By | September 3, 2018

Britania dhe Gjermania kundërshtojnë ndryshimin e kufijve

By | August 9, 2018

Ministri gjerman Roth në Tiranë, ja axhenda

By | July 22, 2018

Mesazhi i Gjermanisë: Nuk i lëmë vetëm shtetet e Ballkanit Perëndimor!

By | July 9, 2018

Intervista – Michael Roth: Mbështetje e fortë e Gjermanisë për Shqipërinë dhe Maqedoninë

By | May 12, 2018

Deutsche Welle: Cilat janë rezervat ndaj Ramës në Berlin?

By | April 27, 2018

Qëndrimi i ashpër i Merkelit ndaj Rusisë përballet me rezistencë në Gjermani

By | April 16, 2018

Gjermania kategorikisht kundër lëvizjes së kufijve Kosovë – Serbi

By | February 16, 2018