VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Prof. MURAT GECAJ

PROF.KOLË TAHIRI: ME LIBRIN E PARË, PËR GJUHËN SHQIPE NË BELGJIKË… Nga Prof.Murat Gecaj publicist e studiues

By | July 26, 2016

Kujtim e nderim: HASAN NEZA, KUADËR I AFTË DHE I PËRKUSHTUAR PËR ARSIMIN TONË KOMBËTAR – Nga Prof. Murat Gecaj, publicist e studiues

By | July 15, 2016

KOLË TAHIRI: PEDAGOGU, PSIKOLOGU DHE VEPRIMTARI I SHQUAR I ARSIMIT TONË KOMBËTAR – Nga Prof. Murat Gecaj sekretar i Përgjithshëm i Shoqatës së Arsimtarëve të Shqipërisë

By | May 11, 2016

GJIMNAZI I TIRANËS, VATËR E ZJARRTË DITURIE E ATDHETARIZMI – Nga Prof.Murat Gecaj sekretar i përgjthshëm i Shoqatës së Arsimarëve të Shqipërisë

By | April 28, 2016

Nderim për Avdyl Sulaj: ME FRYMËZIM POETI, PËR PASURITË SHPIRTËRORE NË MALËSINË E GJAKOVËS – Nga Prof. Murat Gecaj

By | April 21, 2016

NDERIM PËR NJË ATDHETAR E PROFESIONIST TË NJOHUR – Nga Prof.Murat Gecaj, publicist e studiues

By | February 15, 2016

Prof. BEDRI DEDJA: PEDAGOG E KRIJUES, STUDIUES E BOTUES SHUMËPLANËSH – Nga Prof. MURAT GECAJ

By | November 20, 2015