VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: lajmet e rreme

Mendimet e ekspertëve ndërkombëtarë mbi paketën anti-shpifje

By | December 16, 2019

Lajmet e rreme, një dukuri pa zgjidhje (video)

By | December 8, 2019

Gazetarët protestojnë ndaj paketës “anti-shpifje”

By | November 23, 2019

Tiranë: Reagime të përfaqësuesve të medias pas miratimit të paketës antishpifje

By | July 4, 2019

Tiranë: Konferencë mbi lirinë e shtypit dhe lajmet e rreme

By | June 6, 2019

Christopher Wray: Rusia vazhdon të paraqesë një rrezik të madh për zgjedhjet presidenciale të SHBA të vitit 2020

By | April 27, 2019

Trumpi fajëson shtypin për ‘Zemërimin e Madh’ në ShBA

By | October 30, 2018

Shefi i FBI-së: Rusia vazhdon të nxisë përçarje në SHBA

By | July 19, 2018

Zuckerberg, ndjesë publike për skandalin e privatësisë në Facebook

By | April 11, 2018

BE: fake news janë kërcënim për demokracinë

By | January 15, 2018

Lajmet e rreme në vitin 2017

By | January 1, 2018

Tiranë: Drejtoresha e VOA-s, Bennett, takoi zonja të shtypit dhe të shoqërisë civile

By | September 29, 2017

Putini dhe Trumpi hedhin poshtë akuzat për ndërhyrjet ruse në zgjedhjet presidenciale

By | May 31, 2017

Trump: Gjermania i ka borxh shuma të mëdha parash NATO-s dhe SHBA-së

By | March 18, 2017

Trumpi iu kundërpërgjigjet agjencive të inteligjencës: A po jetojmë në Gjermaninë naziste?

By | January 11, 2017