VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: liria e shtypit

Daniel Kosk: Ne amerikanët mbrojmë fjalën kritike, të çuditshme dhe fyese sepse toleranca është shenjë e forcës sonë

By | December 21, 2019

“Gojët e qepura”- Rai3: Në Shqipëri, liria e shtypit është në rrezik

By | December 11, 2019

PARIMET THEMELORE TË LIRISË SË FJALËS JANË VLERA PËR TË MIRËN E MBARË NJERËZIMIT – Nga Frank Shkreli

By | September 1, 2019

Shqipëria: Gjetjet paraprake të misionit të përbashkët për lirinë e shprehjes

By | June 22, 2019

“Liria e mediave shqiptare është në përkeqësim” – raportojnë 7 organizata ndërkombëtare

By | June 21, 2019

Tiranë: Konferencë mbi lirinë e shtypit dhe lajmet e rreme

By | June 6, 2019

Liria e të shprehurit është pjesë përbërëse e të drejtës për komunikim – Nga Isuf B.Bajrami

By | May 3, 2019

MEDIA PËR DEMOKRACINË: GAZETARIA DHE ZGJEDHJET NË KOHËRA TË PËRHAPJES SË INFORMACIONIT FALS – Nga Frank Shkreli

By | May 3, 2019

Reporterë pa Kufij: Zvicra në vend të gjashtë për lirinë e shtypit

By | April 18, 2019

DASH: Korrupsioni, mungesa e fondeve kufizuan mediat e pavarura në Shqipëri

By | March 13, 2019

TALLJE DHE FYERJE NDAJ PËRFAQSUESVE TË SHTYPIT SHQIPTAR – Nga Frank Shkreli

By | October 26, 2017

Mediet në SHBA të zemëruara me videon e Trumpit kundër CNN

By | July 3, 2017

Liria e të shprehurit është pjesë përbërëse e të drejtës për komunikim – Nga Isuf B.Bajrami

By | May 4, 2017

Gazetarët në Ballkan, të terrorizuar Nga Arbana Xharra & Lavdrim Hamidi

By | May 3, 2016

RSF: Liria e shtypit në rënie dhe shqetësuese – Oligarkët blejnë mediat – Shqipëria në vendin 82

By | April 14, 2016

NUK DUHET TË JETË E RREZIKSHME TË THUHET E VËRTETA! – Nga Frank Shkreli

By | February 4, 2016

NJË VIT TJETËR I KEQ PËR LIRINË E SHTYPIT (Dhe darka gala e Kryeministrit Rama me Gazetarët) Nga Frank Shkreli

By | January 8, 2016