VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Jeton THAQI

I GJETUR NË MBETURINA NGA NËNË TEREZA, SOT SEMINARIST (KANDIDAT PËR PRIFT). HISTORI INTERESANTE – Përktheu: Jeton Thaqi

By | September 6, 2016

Me shenjtërimin e Nënës Terezë po rikthehet e vërteta historike për shqiptarët Nga Jeton Thaqi

By | August 31, 2016

Ibrahim Rugova një humanist laik – Nga JETON THAQI

By | June 6, 2016

Jeton Thaqi Shpend Ahmetit:Në Kosovës as myslimanët, as katolikikët as ateistët s’janë “terrorizuar” kurrë nga birra, aq më shumë nga Birra Peja

By | May 27, 2016

Jeton Thaqi: Arnold Gjergjaj, sonte jemi të gjithë me ty e qysh tani të urojmë suksese dhe fitore të jashtëzakonshme!

By | May 21, 2016

Jeton Thaqi reagon ashpër kundër Alma Lames

By | April 29, 2016

Mësimi i fesë nëpër shkolla… – Nga Jeton Thaqi

By | April 10, 2016

T’ua japim ‘kravatat’ të varfërve, së paku për një ditë! Nga Jeton THAQI

By | December 23, 2015

By | November 13, 2015

Don Jeton Thaqi ia kthen Adriatik Kelmendit: Ja pse u vonua ndërtimi i Katedrales

By | November 12, 2015

Sporti mos te perzihet me politike e as me pseudo nacionalizem, por te mbetet vetem sport ! Nga Jeton Thaqi

By | October 7, 2015

Në Katedralen e Prishtinës Inva Mula promovoi Hymin e Nënë Terezës

By | September 6, 2015

Nderojnë Nënë Terezën diplomatë e ushtarakë të huaj, ndërsa njerëzit e pushtetit të këtij vendi jo Nga Jeton Thaqi

By | September 5, 2015

Kur ne ishim njëherë “sirianë dhe irakianë” Nga Jeton THAQI

By | August 24, 2015

Liria e kultit dhe liria fetare – Nga Jeton THAQI

By | August 7, 2015