VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: NËNA TEREZË

VIDEO – Shkup, reagime ndaj heqjes së shenjave në shtëpinë e lindjes së Nënë Terezës

By | May 15, 2020

E shenjta shqiptare Nëna e Njerëzimit – Nga Jahja LLUKA

By | August 25, 2018

Portreti i Nënës Terezë në Muzeun e Kosovës, për rekordet e Guinnessit

By | November 21, 2016

New York – Sesion Shkencor kushtuar Nënë Terezës Nga Ina Reçi

By | September 29, 2016

Çfarë mrekullie bëjnë Shqiptarët e Amerikës, vendosën Shtatoren e Shejtoresh Nena Tereza në kryeqëndrën e botës- New York

By | September 17, 2016

Pres të zbresësh nga Qielli Nëna Terezë ! Poemth nga Elida Buçpapaj

By | September 11, 2016

Babai i Shën Terezës u vra nga agjentët serbë: ishte patriot, bashkëpunëtor i Hasan Prishtinës dhe Bajram Currit

By | September 5, 2016

Nga Visar ZHITI :RIKTHIMET E NËNË TEREZËS, QORTIM QIELLOR DHE FRYMËZIME TOKSORE

By | September 3, 2016

Të jesh dishepull i Nënë Terezës, do të thotë të jesh dishepull i dashurisë Nga Elida Buçpapaj

By | September 3, 2016

Nënë Tereza – si lutej shqip

By | September 2, 2016

Me shenjtërimin e Nënës Terezë po rikthehet e vërteta historike për shqiptarët Nga Jeton Thaqi

By | August 31, 2016

Shqiptarët e Amerikës 1.3 milion dollarë për Katedralen ‘Nëna Terezë’

By | January 15, 2016

Shpërfytyrimi i shqiptarëve – Nga GANI MEHMETAJ

By | August 2, 2015

Një mrekulli e re e së Lumes Nënë Terezë mund ta çojë drejt shenjtërimit të shpejtë

By | June 15, 2015