VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: SINAN KAMBERAJ

“RRUPUPLIKA E SHQYPEVE” TË DARDANISË – Poemë satirike nga Sinan KAMBERAJ

By | June 25, 2019

Reportazh: Në 210-vjetorin e lindjes së Poetit Edgar Allan Poe – SHTËPIA NË PARK DHE KRROKAMA E KORBIT NË LIS: KURRË MË! – Nga Sinan KAMBERAJ

By | January 29, 2019

FANTAZMAT E ‘SHTETIT MËMË’ – VIZITË NË SHTETIN FANTAZMË – Poezi satirike nga SINAN KAMBERAJ

By | January 28, 2019

VRASJA E LAJMËTARIT TË LIRISË (Elegji për mikun tim Enver Maloku) – Nga Sinan KAMBERAJ

By | January 20, 2019

Në gjashtëvjetorin e vdekjes së poetit Ali Podrimja: ARRATISJA E POETIT * – Nga Sinan KAMBERAJ

By | July 26, 2018

VALLJA APO DHIMBJA E MADHE – Poezi nga Sinan KAMBERAJ

By | July 4, 2018

DY FJALË PËR MARATHONOMAKUN E LIRISË SË KOSOVËS ENVER MALOKU – Nga SINAN KAMBERAJ

By | January 12, 2018

TRI KÂNGË ÇHEROIKE KOSOVARE – Nga Sinan Kamberaj

By | December 16, 2017

GJENERALI M. DHE DJALI ME ÇOKOLLATË – Poezi nga SINAN KAMBERAJ

By | November 23, 2017

ËSHTË LAJM I KEQ LAJMI I DHUNIMIT TË GAZETARIT NË KOSOVËN E LIRË! – Nga SINAN KAMBERAJ

By | October 15, 2017

KALI – Nga SINAN KAMBERAJ

By | October 13, 2017

LIDERI QË NUK E NGATËRROI ASNJËHERË ‘LËVIZJEN’ ME ‘AKSIONIN’ – Nga Sinan KAMBERAJ

By | June 30, 2017

SHKRIMTARI QË TREGOI “SI MBIJETUAN SHQIPTARËT”, S’ËSHTË MĒ MIDIS NESH – Nga Sinan KAMBERAJ

By | March 7, 2017

NJERIU QË VULOSI DY KOHË (Ibrahim Rugovës) – Poezi nga SINAN KAMBERAJ

By | January 22, 2017

AEDI I FUNDIT I SYRIGANËS – Poemë nga SINAN KAMBERAJ

By | December 23, 2016

TOKA E DARDHAVE NË MUZG – Poezi nga Sinan KAMBERAJ

By | August 21, 2016

TE URA E IBRIT – Poezi nga Sinan KAMBERAJ

By | June 24, 2016

Për gazetarin Sulejman Gashi, njeriu që dha lajme për 2 dekada dhe që sot u bë vetë lajm Nga Sinan KAMBERAJ

By | March 25, 2016

SHOK – u QË E THA PËR 20 MINUTA, ATË QË S’E THANË SHOKËT PËR 17 VJET – Nga Sinan KAMBERAJ

By | March 4, 2016