VOAL

VOAL

Tag Archive: Vatikani

Në Samitin e Paqes për Ukrainën i pranishëm edhe faktori Religjion – do të marrë pjesë Bartolomeu I dhe Pietro Parolin por jo nga Patriarkana e Moskës

June 15, 2024
  • 1
  • 2
Send this to a friend