VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Trojet e Arbrit

Telegram ngushëllimi i Shoqatës “Trojet e Arbrit” me rastin e shkuarjes në amshim të studiuesit, shkrimtarit e atdhetarit Nikollë Kërhanaj

By | June 29, 2020

Vendosja e Monumentit të Gjergj Kastriotit-Skënderbeut në Prizren do të shtyhet për shkak të Virusit Korona – Nga Nue Oroshi

By | May 2, 2020

Monumenti i Gjergj Kastriotit-Skënderbeut do të vëndoset në Prizren në datlindjen e tij më 6 maj 2020 – Nga Nue Oroshi

By | February 22, 2020

LIBËR ENCIKLOPEDIK ME RASTIN E 550 VJETORIT TË KALIMIT NË AMSHIM TË GJERGJ KASTRIOTIT SKËNDERBEUT – Nga Nue Oroshi

By | January 24, 2020

Burrat si profesor Anton Çetta lindin rrallë dhe shkojnë me mallë – Nga Nue Oroshi

By | January 5, 2020

Në 90-vjetorin e vrasjes – U ORGANIZUA SESION SHKENCOR NË NDERIM TË ATË SHTJEFËN GJEÇOVIT (1874-1929)

By | December 5, 2019

Lindjet e vështira në politikën shqiptare apo profetia e Fishtës “Sa herë të fillojmë ni punë të re, t´partë që e prishim jemi ne“ – Nga Nue Oroshi

By | October 16, 2019

NË PRIZREN PRITET TË PËRUROHET LIBRI ENCIKLOPEDIK 550 FAQE DHE SHTATORJA E SKËNDERBEUT KUSHTUAR 550 VJETORIT TË KALIMIT NË AMSHIM

By | September 5, 2019

Shpend Ahmeti një djalë harbut, Anton Çettës i thotë hup – Nga Nue Oroshi

By | August 5, 2019

Reagim i Shoqatës “Trojet e Arbrit“ me rastin e vrasjes së Kryetarit të Çamërisë Festim Lato

By | July 23, 2019

FTOJNË PËR PJESËMARRJE NË SESIONIN SHKENCOR KUSHTUAR ATË SHTJEFËN GJEÇOVIT

By | July 15, 2019

Thirrje e Shoqatës “Trojet e Arbrit“ për ulje gjakrash dhe shtyrjen e datës së zgjedhjeve në Shqipëri

By | June 22, 2019

Shoqata ”Trojet e Arbrit” sot e ka datëlindjen,mbush 15 vjet jetë – Nga Nue Oroshi

By | June 14, 2019

Reagim i Shoqates së Intelektualëve Shqiptarë “Trojet e Arbrit“ lidhur me heqjen e portretit te Gjergj Kastriotit-Skënderbeut në disa shkolla të qyteteve të Kosovës

By | June 11, 2019

Urim i Shoqatës´´Trojet e Arbrit´´për Festën e Pashkëve

By | April 21, 2019

Telegram ngushëllimi i Shoqatës së Intelektualëve Shqiptarë “Trojet e Arbrit “me rastin e ndarjes nga jeta të studiuesit të vyer dr.sc. Riza Sadiku

By | March 13, 2019

Aktiviteti i frytshëm shkencor, atdhetar dhe botues i Shoqatës “Trojet e Arbrit“ për vitin 2018 – Nga Nue Oroshi

By | December 30, 2018

Urimi Shoqatës “Trojet e Arbrit“ me rastin e festës së Krishtlindjes

By | December 25, 2018

“Trojet e Arbrit”: T’ia rikthejmë Prizrenit Shqiptarizmën e Humbur

By | September 28, 2018

Viti i Gjergj Kastriotit- Skënderbeut dhe ideja e Shoqatës “Trojet e Arbrit “për ngritjen e dy monumenteve në Prizren – Nga Nue Oroshi

By | September 13, 2018

Dom Anton Kçira takohet me Papa Françeskun në Vatikan – Nga Leonora Laçi

By | September 9, 2018

Reagim i Shoqatës së Intelektualëve Shqiptar “Trojet e Arbrit“ lidhur me situatën politike në Kosovë

By | August 26, 2018

Telegram ngushllimi i Shoqatës së Intelektualëve Shqiptarë “Trojet e Arbrit” me rastin e vdekjës së historianit Mehmet Gjoshaj

By | August 25, 2018

Shoqata “Trojet e Arbrit”: “Punoni ngadalë e punimet kryeni shpejt”

By | August 24, 2018