VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Lutfi ALIA

TETË MEDALJONE ME PORTRETIN E GJERGJ KASTRIOTIT SKËNDERBEUT TË SHEKULLIT XV – Nga Lutfi ALIA, Siena – Itali

By | June 20, 2020

POETI ILIR PUBLIUS PAPINIUS STATIUS (PUBLIO PAPINI STACI – ose STASI) – Studim nga Lutfi ALIA

By | April 17, 2020

250 VJET MË PARË – Esé nga LUTFI ALIA

By | April 11, 2020

LIBRI “SHPENDËT NË PULLAT SHQIPTARE (1913-2018)” ME AUTOR HYSEN S. DIZDARI – Nga LUTFI ALIA

By | November 24, 2019

VITTORIO SGARBI DHE MIKELE GREÇI NGA VLORA – Nga Lutfi ALIA

By | August 21, 2019

KUNAVIA NË REGNUM ALBANIAE – MBRETËRIA E ALBANISË (1272 – 1368) – Nga Lutfi ALIA

By | August 19, 2019

URDHËRI FRANÇESKAN I MINORËVE NË SHQIPËRI 1295 – FRA DOMENICUS ALBANESE OFM (FRA DEDA) – Nga Lutfi ALIA

By | July 15, 2019

Esse për vendlindjen time – Nga LUTFI ALIA

By | June 3, 2019

DIOQEZA E KUNAVISË – Studim Lutfi ALIA

By | March 28, 2019

FLAMURI I DINASTISË KASTRIOTI – Nga Lutfi ALIA

By | December 10, 2018

HIMARIOTËT NË REGJIMENTIN MAQEDONO – ILIR TË MBRETËRISË SË NAPOLIT 1734 – 1861 (2) – Nga Lutfi ALIA

By | December 3, 2018

HIMARIOTËT NË REGJIMENTIN MAQEDONO – ILIR TË MBRETËRISË SË NAPOLIT 1734 – 1861 (1) – Nga Lutfi ALIA

By | November 23, 2018

KONGRESI X I PNEUMOLOGJISË SHQIPTARO – KOSOVARE – Nga Lutfi ALIA

By | October 19, 2018

KODIKËT E SHEKULLIT XV ME EMBLEMAT DHE PORTRETIN E GJERGJ KASTRIOTI SKENDERBEUT – Nga Lutfi ALIA

By | September 16, 2018

SHEN NËNË TEREZA NË PERVJETORE 26 gusht 1910 – 19 tetor 2018 – Nga Lutfi ALIA

By | August 28, 2018

MEDALJONI I GJERGJ KASTRIOTIT ME NR. 66 NË KOLEKSIONIN VOLTOLINA – Nga Lutfi ALIA

By | August 10, 2018

NJË RIPRODHIM I PORTRETIT TË GJERGJ KASTRIOTIT I SHEKULLIT XV, NË FAMILJEN E STEFË CURANIT – SHKODER – Nga Lutfi ALIA

By | August 7, 2018

MEDALJONI I GJERGJ KASTRIOTIT, ME NR. 67, NË KOLEKSIONIN E PIERO VOLTOLINA – Nga Lutfi ALIA

By | August 3, 2018

MEDALJONI – VARËSE (CAMMEO – KAMEO), ME PORTETIN E GJERGJ KASTRIOTIT NË BRITISH MUSEUM NË LONDËR – Nga Lutfi ALIA

By | July 29, 2018

MEDALJONET ME PORTRETIN E GJERGJ KASTRIOTIT NË SHEKULLIN XV – Nga Lutfi ALIA

By | July 2, 2018

PORTRETE TË TJERË TË GJERGJ KASTRIOTIT NË SHEKUJT XV – XVI. (2) – Nga Lutfi ALIA

By | June 28, 2018

PORTRETI I GJERGJ KASTRIOTIT, NË GALERINË “UFFIZI” – FIRENCE (1) – Nga Lutfi ALIA

By | June 23, 2018

SANXHAKU I SHKODRËS NË VITIN 1614 (4) – Nga Lutfi ALIA

By | June 13, 2018

SANXHAKU I SHKODRËS NË VITIN 1614 (3) – Nga Lutfi ALIA

By | June 10, 2018