VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Aurel Plasari

Aurel Plasari tregon historinë e 81 viteve të Teatrit Kombëtar: Është ndërtesa ku ka dhënë mësim Edi Rama

By | May 23, 2020

Historiku i përmbledhur i Teatrit Kombëtar – nga Aurel Plasari – korrik 2018

By | May 17, 2020

“Nuk ka monument kulture të parestaurueshëm”- Aurel Plasari: Ka një rrugë që kryeshërbëtori të tërhiqej me nder

By | July 30, 2019

Aurel Plasari flet për kërcënuesin: Di kush është, origjinën e deri dhe lagjen

By | July 6, 2019

EMRI/ Aurel Plasari publikon mesazhin kërcënues: Mund të jetë i njëjti që kërcënoi Klement Zgurin

By | July 5, 2019

Pas deklaratës së Metës për “Ramaformë”, reagon Aurel Plasari

By | July 2, 2019

Si e bëri ‘vettingun’ Adolf Hitleri – Nga AUREL PLASARI

By | June 21, 2019

Skënderbeu që i takon Konicës – Nga AUREL PLASARI

By | January 25, 2019

MODELI MID’HAT FRASHËRI – Nga AUREL PLASARI

By | November 15, 2018

Eshtrat e Mid’had Frashërit në atdhe, Plasari: Kult i Kombit, ishte i pajisur me dhuntinë e krijimit

By | November 14, 2018

Zbulohet dorëshkrimi i panjohur i Marin Barletit, Plasari dhe Nadin ndajnë detaje të rëndësishme

By | June 24, 2018

Statuti i Akademisë më 1937 “Me mbledhë tok albanologë shqiptarë e të huej”

By | December 20, 2017

Dokumenti: ‘Zgjedhjet e 1945 pa opozitë, si i njohën ndërkombëtarët’

By | May 9, 2017

Mendime për historinë e feve si lëndë mësimore – Nga Aurel Plasari

By | April 14, 2016

Plasari: Zerva është shqiptar – Enkel Demi: Zerva është shqiptar, sa Aurel Plasari grek

By | April 9, 2016