VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Entela Kasi

Poetja Entela Kasi: Të bëhemi të fortë ta sfidojmë vdekjen, çdo jetë është vlerë për njerëzimin

By | April 13, 2020

Duhet të jemi humanistë për të mos qenë humbës! Nga Entela Kasi

By | March 15, 2020

Letër Elvanës, gruas së shkrimtarit ‘të arratisur’ Agron Tufa: të qeshim mike.. Nga Entela Kasi

By | December 12, 2019

Entela Kasi PEN Albania: Të promovosh genocid është më e rëndë se pjesëmarrja në akte kriminale kundër njerëzimit

By | October 11, 2019

E pavend të abuzohet me shkrimtarin më të rëndësishëm të letërsisë shqipe dhe asaj botërore, Ismail Kadarenë! Entela Kasi, Presidente e Qendrës PEN të Shqipërisë

By | July 25, 2019

Po rreken të njëjtësojnë viktimat me dhunuesit Nga Entela Kasi

By | July 21, 2019

Festivali nderkombetar i poezise ” Azem Shkreli” mbledh poete nga Bota Nga Entela Kasi, Presidente e PEN Qendrës të Shqipërisë

By | May 21, 2019

PËRULEMI PARA VEPRËS DHE QENDRESËS SË VISAR ZHITIT. Nga Entela Kasi, PEN-I Shqiptar

By | April 20, 2019

Agron Tufa me stafin e tij i ka bërë shërbim të çmuar shoqërisë shqiptare Nga Entela Kasi, PEN, Shqipëri

By | April 17, 2019

Zgjedh të flas e jo të hesht, zgjedh t’i them vetvetes se një shtet jofunksional, dekurajues, nuk mund të jetë shteti im Nga Entela KASI

By | June 21, 2017

Shqipëria e Ismail Kadaresë Kukulla Nga Entela KASI

By | May 26, 2016

Kalvari i Petro Markos Nga Entela Kasi

By | April 9, 2016

Ekuilibri shoqëror dhe autoritarizmi burokratik ( mbi reagimet që janë bërë rreth qëndrimit tim publik) Nga Entela KASI

By | January 12, 2016

Shqetësimi im është nuk është personal, por publik Nga Entela KASI

By | January 11, 2016

Shteti sulmon shkrimtarët: Drejtoresha e gjimnazit Qemal Stafa e ka pushuar nga puna shkrimtaren Entela Kasi

By | January 10, 2016

Shqipëria e përjetshme në veprën e Kadaresë Nga Entela Kasi

By | January 2, 2016