VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Çikago

Normalisti i Normalës së Elbasanit,Hydajet Bregu ishte caktuar mësues në Mitrovicë – Nga Skënder Karaçica

By | February 15, 2020

Në Çikago hapet katedra e parë e Albanologjisë në Amerikë, atdhetari shqiptar dhuroi 5 milionë dollarë (Video)

By | January 31, 2020

Prishtina dërgoi ekzemplarët me libra për fëmijë ​për bibliotekën e shkollës shqipe ,,Kongresi i Manastirit,, në Çikago – Nga Skënder Karaçica

By | February 10, 2019

Diaspora shqiptare në Amerikë nuk e harron atdheun, SHSHA numëron aktivitetet – Nga Skënder Karaçica

By | December 31, 2018

Çikago nderon ditën e pavarësisë së Shqipërisë – Nga Skënder Karaçica

By | November 29, 2018

Thesari i Qarkut në Çikago përgëzon shqiptarët për Ditën e pavarësisë së Shqipërisë

By | November 11, 2018

Peshku me shumë temperament, “luftëtari siamez”, në akuarium në SHBA

By | September 22, 2018

SHSHA në Çikago: Loja e ,,analistëve,, shqiptarë në urën e Vardarit

By | May 23, 2018

Prodhimet e Krushës së Rahovecit në tavolinën e biznesit në Çikago

By | May 19, 2018

Në vend të lajmit – Në Çikago nuk takova kurrë asnjë slloven! – Nga Skënder Karaçica

By | May 13, 2018

Hebrejtë dhe shqiptarët në Çikago kremtojnë 70-vjetorin e pavarësisë së Izraelit – Nga Skënder Karaçica

By | April 29, 2018

Pa zgjidhjen e të drejtës shqiptare nuk ka anëtarësim të Maqedonisë në institucionet e BE-së dhe në NATO

By | March 15, 2018

SHSHA NË ÇIKAGO: Shqipëria nuk është (vetëm) e partive politike

By | January 28, 2018

Temperaturat e ulëta në SHBA, dallgë të mëdha dhe plazhe të ngrira në Çikago

By | January 20, 2018

SHSHA në Çikago do të dërgojë në Kongresin Amerikan publikimet e Arkivit të Kosovës

By | December 4, 2017

Fletëza jete – Nëpër vite Festa e Flamurit në Çikago – Nga Skënder Karaçica

By | November 29, 2017

SHSHA në Çikago: Për gjykimin e lagjes në Kumanovë të ndërhyjnë BE-SHBA

By | November 4, 2017

SHSHA në Çikago: Duhet të lajmërohet bota se Ivica Daçiç dhe Serbia kishin bërë gati skenarin për ,,Tokën e djegur,,të Kosovës

By | November 2, 2017

Si shihet atdheu nga larg – Asetët e Trepçës shihen edhe në Çikago – Nga Skënder Karaçica

By | October 15, 2017

Nexhmedin Spahiu në rolin e Ali Shukriut në Beograd – Reagim i SHSHA-së në Çikago

By | May 22, 2017

Në Washington DioGuardi organizon dëshmi për krizën politike në Maqedoni dhe çështjen e (pa)zgjidhur shqiptare

By | May 14, 2017

Shqiptarët me kohë i kanë thënë jo Moskës – Nga Skënder Karaçica

By | May 9, 2017