VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: SHSHA

​SHSHA në Çikago në krah të Blerim Rekës për president të Maqedonisë së Veriut

By | April 17, 2019

Diaspora shqiptare në Amerikë nuk e harron atdheun, SHSHA numëron aktivitetet – Nga Skënder Karaçica

By | December 31, 2018

SHSHA në Çikago ngushëllon familjen Bush në Texas

By | December 2, 2018

Të avancohet çështja shqiptare në Maqedoni, shtetformues e jo pakicë kombëtare

By | October 21, 2018

SHSHA NË ÇIKAGO: Në Maqedoni asnjë fjalë për çështjen e (pa)zgjidhur shqiptare

By | June 26, 2018

SHSHA në Çikago: Loja e ,,analistëve,, shqiptarë në urën e Vardarit

By | May 23, 2018

Të mbrohet si trashëgimi jona emri Maqedoni, porosit SHSHA në Çikago

By | March 29, 2018

Pa zgjidhjen e të drejtës shqiptare nuk ka anëtarësim të Maqedonisë në institucionet e BE-së dhe në NATO

By | March 15, 2018

SHSHA NË ÇIKAGO: Shqipëria nuk është (vetëm) e partive politike

By | January 28, 2018

Reagim i SHSHA-së në Çikago: Zv.Kryemnistri Bujar Osmani, prej kujt po kërkon pajtim shqiptaro-serb?

By | January 26, 2018

SHSHA në Çikago kërkon që votimi i Shqipërisë në OKB të kthehet në abstenim

By | December 27, 2017

SHSHA në Çikago do të dërgojë në Kongresin Amerikan publikimet e Arkivit të Kosovës

By | December 4, 2017

SHSHA në Çikago reagim ndaj intervistës së zvkryeministrti Bujar Osmani në TVM

By | November 25, 2017

SHSHA në Çikago: Për gjykimin e lagjes në Kumanovë të ndërhyjnë BE-SHBA

By | November 4, 2017

SHSHA në Çikago: Duhet të lajmërohet bota se Ivica Daçiç dhe Serbia kishin bërë gati skenarin për ,,Tokën e djegur,,të Kosovës

By | November 2, 2017

SHSHA në Çikago në përkrahje të Ziadin Selës për kryetar të komunës së Strugës

By | October 13, 2017

Reagim i SHSHA-së në Çikago: Pse Riza Milla të nderohet me mirënjohje nga presidenti i Shqipërisë? – Nga Skënder Karaçica

By | June 3, 2017

Nexhmedin Spahiu në rolin e Ali Shukriut në Beograd – Reagim i SHSHA-së në Çikago

By | May 22, 2017

Në Washington DioGuardi organizon dëshmi për krizën politike në Maqedoni dhe çështjen e (pa)zgjidhur shqiptare

By | May 14, 2017

Shqiptarët me kohë i kanë thënë jo Moskës – Nga Skënder Karaçica

By | May 9, 2017

Gazeta ,,Politika,,e Beogradit nis fushatën kundër shqiptarëve dhe Kosovës – Nga Skënder Karaçica

By | May 5, 2017

Shqiptarët në Maqedoni duhet të heqin dorë nga regjimi antishqiptar i Gruevskit dhe Ivanovit – Nga Skënder Karaçica

By | May 4, 2017

Ali Ahmeti dhe çështja e (pa)zgjidhur shqiptare në Maqedoni – A është Maqedonia shtet i shqiptarëve? – Nga Skënder Karaçica

By | May 2, 2017

Pragu zgjedhor në Maqedoni me të panjohura në Evropë

By | April 18, 2017