VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Arsim bajrami

Arsim Bajrami: Tri vlera të Kushtetutës së Kosovës: Sovraniteti dhe pavarësia, integriteti territorial, rendi unik kushtetues

By | April 9, 2019

Nënkryetari tjetër i PDK-së, dikur zëvendës i Thaçit, del kundër Presidentit për prekjen e kufijve

By | March 18, 2019

Ekspertët: Kosova ka nevojë të ketë Ligjin për referendum

By | February 26, 2019

PAN: NISMA 8, AAK 10 dhe PDK 21 deputetë

By | June 17, 2017

Bajrami: Serbët keqpërdorën të drejtat e garantuara, Kushtetuta duhet ndërruar

By | April 20, 2017

Prishtina fillon njohjen e diplomave të Universitetit të Mitrovicës veriore

By | November 21, 2016

Ministri i paedukatë i Arsimit! – Nga Florim Zeqa

By | September 25, 2016

Ministri i Arsimit shfuqizon vendimin për shkarkimin e rektorit Zejnullahu

By | October 22, 2015

Arsim Bajrami dhe Rrustem Mustafa debatojnë idhshëm në Facebook

By | September 27, 2015