VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: seanca e parë

Seancë e përbashkët e qeverive të Maqedonisë dhe Bullgarisë

By | November 23, 2017

Fillon seanca konstituive, e drejton Adem Mikullovci

By | August 3, 2017

Ministri i paedukatë i Arsimit! – Nga Florim Zeqa

By | September 25, 2016

Me shkelje ligjore fillimi i gjykimit të Azem Sylës

By | July 13, 2016

Gjykata cakton 30 ditë paraburgim për Azem Sylën

By | April 30, 2016