VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Historia Kushtetuese

Arsim Bajrami: Tri vlera të Kushtetutës së Kosovës: Sovraniteti dhe pavarësia, integriteti territorial, rendi unik kushtetues

By | April 9, 2019