VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shtetformues

Populli (kombi), feja (religjioni), shteti dhe pushteti, nuk janë bixhoz ose fontanë deshirash! – Nga AGRON SHABANI

By | October 25, 2019

Pse partitë politike (shqiptare) në Maqedoni selitë e veta nuk i kanë në Shkup(?!) – Nga Skënder Karaçica

By | April 9, 2018

Bajrami: Serbët keqpërdorën të drejtat e garantuara, Kushtetuta duhet ndërruar

By | April 20, 2017

(Video) Intervistë – Blerim Reka, ish ambasador i Maqedonisë në BE: U tentua të krijohet një shtet mono-etnik nga një shoqëri multi-etnike

By | April 14, 2017

Tirana e shqetësuar nga qëndrimi i Presidentit maqedonas

By | March 2, 2017