VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: formimin e Asociacionit

Parlamenti Evropian nesër diskuton rezolutën për Kosovën

By | February 2, 2016

Nikoliçi: Asocacioni në Kosovë, platformë e imja, e hëngrën BE dhe Prishtina

By | January 1, 2016

Opozita në Kosovë: Bashkë kundër atyre që po e shkatërrojnë vendin

By | November 21, 2015