VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: antishqiptare

Pse krerët në Shqipëri dhe Kosovë mbajnë pranë njerëz kontroversë dhe antishqiptarë – Nga SHABAN MURATI

By | March 10, 2020

PRESIDENT THAÇI, JE I DESHTUAR I HUMBUR! – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | February 21, 2019

Një kokë për një pëllëmbë tokë – Nga Azgan HAKLAJ

By | February 14, 2019

LDSHM kundërshton propozimet e qeverisë për ndryshime kushtetuese!

By | October 10, 2018

Thirrjet antishqiptare gjatë festimeve në Maqedoni, MEPJ dënon gjuhën e urrejtjes

By | August 3, 2018

”Vdekje për shqiptarët”- Një ditë pas zyrtarizimit të gjuhës shqipe, plasin sloganet ksenofobe. Reagon Bushati (video)

By | March 15, 2018

Venerime politike – Gazeta ,,Politika,, e Beogradit në shërbim kundër shqiptarëve dhe Kosovës – Nga Skënder Karaçica

By | December 27, 2017

Shqiptarët janë komb në të gjitha trevat e Shqipërisë Etnike – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | July 11, 2017

Kush luan me kartën serbe “Shqipëria e Madhe”, do të digjet nga baruti i saj sllavo-bizantin! – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | June 23, 2017

Bashkimi Shqipëri-Kosovë nuk prish kufijtë e rajonit – Nga SHABAN MURATI

By | May 2, 2017

KU MUNGON AT GJERGJ FISHTA S’KA SHQIPTARË SE… “HANË ME GISHTA” – Nga Fritz RADOVANI: Pjesa VI

By | March 16, 2017

Vështrim – A po shkon kah shpërbërja Maqedonia? Nga Skënder MULLIQI

By | March 4, 2017

Tiranës e Prishtinës: Pse shtireni se nuk e keni ditur? – Nga KIM MEHMETI

By | March 3, 2017

Protestat në Shkup pengojnë krijimin e qeverisë së re

By | February 28, 2017

Thirrje raciste në stadiumin e Shkupit: “Shqiptari i mirë, shqiptar i vdekur”

By | April 24, 2016

ÇDO NDRYSHIM I KUFIRIT NË DËM TË KOSOVËS, I PAPRANUESHËM! – Nga XHELADIN ZENELI

By | July 9, 2015