VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: XHELADIN ZENELI

( Zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi, 2020) T’I MUNDËSOHET DIASPORËS SHQIPTARE VOTIMI NGA VENDET E TYRE TË QENDRIMIT! – Nga Xheladin Zeneli

By | July 8, 2020

Xheladin Zeneli, “Shqiptarët në Mal të Zi – Popull i rrezikuar”, botoi: Art Club, Ulqin, 2019 – Nga Dr. Nail Draga

By | September 16, 2019

KRIMINELËT DUHET TË KËRKOHEN NË SËRBI! – Nga XHELADIN ZENELI

By | January 9, 2017

Një mirënjohje që mungoi në Samitin e Diasporës! – Nga XHELADIN ZENELI

By | November 28, 2016

Gafat e Ilir Metës me rastin e vizitës së tij në Mal të Zi! – Nga XHELADIN ZENELI

By | July 15, 2016

GJASHTË DITË ANKTHI DHE QENDRESE – Nga XHELADIN ZENELI

By | July 3, 2016

Shqiptarët në Mal të Zi dhe inferioriteti i shtetit të tyre amë – Nga XHELADIN ZENELI

By | June 30, 2016

Në Mal të Zi bëhen aktpadi vetëm pse festohet kuq e zi – Nga Xheladin Zeneli

By | June 11, 2016

Reflektim me rastin e 25 vjetorit të themelimit të Lidhjes Demokratike në Malin e Zi – Nga XHELADIN ZENELI*

By | September 9, 2015

ÇDO NDRYSHIM I KUFIRIT NË DËM TË KOSOVËS, I PAPRANUESHËM! – Nga XHELADIN ZENELI

By | July 9, 2015

SHQIPTARËT NË MAL TË ZI NUK KANË FLAMUR TJETËR PËRVEÇ ATIJ KUQ E ZI – Nga XHELADIN ZENELI

By | June 18, 2015