VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ZEQIR LUSHAJ

AUREL DASARETI – SHKODRANI I TRE KONTINENTEVE

By | June 10, 2020

ÇKA ME I URUE FRITZ RADOVANIT SOT, NË 80-VJETORIN E LINDJES SË TIJ? – Nga Zeqir Lushaj

By | January 6, 2020

…A po vjen me dek me mue… Fetahu – Lushaj -Leter kembim-

By | December 5, 2019

PERSHENDETJA MAGJIKE E BABE MARTIN KAPLLAJT… Nga Zeqir Lushaj

By | November 28, 2019

BURRI I MADH I PAQËS: -ANTON ÇETA – Kujtime nga Zeqir Lushaj

By | November 4, 2019

SIVJET, NJË FJALË E GRUAS MË SOLLI NË SHQIPËRI… – Nga Zeqir Lushaj

By | September 20, 2019

4 Korriku, Dita e Indipendencës së Amerikës ATDHEU I ZOGJVE SHTEGTARË – Nga Zeqir Lushaj

By | July 4, 2019

Mbi artin dhe filozofinë letrare e kulturore tè shkrimtarit dhe kulturologut tè shquar shqiptar, z. Zeqir Lushaj….. – Nga AGRON SHABANI

By | June 29, 2019

UDHA E BJESHKES – Poezi nga ZEQIR LUSHAJ

By | June 19, 2019

MATURANTET 70 VJEÇARE… (OSE, ZEQIRI PUNON SI BLETA…) – Nga Lekë Ndue Rica, Sanxhak, Kurbin

By | September 25, 2018

TROPOJA, HALLKË QË LIDHË DAMARËT E TOKËS SË SHQIPONJAVE DHE TË GJAKUT SHQIPTAR…! – Rilexim me shkas nga Sejdi BERISHA

By | July 29, 2018

DUKE KOPJUAR BEKENBAUERIN – Poezi nga Zeqir Lushaj

By | July 24, 2018

BURRI I MADH I PAQËS – ANTON ÇETA – Kujtime nga Zeqir Lushaj

By | July 16, 2018

BREZAT QE BASHKOI KY SHENKOLL I VERES – Fotoreportazh nga Zeqir Lushaj

By | May 12, 2018

ARTISTË TË MËDHENJ TË “KOSOVËS SË VOGËL” – Nga Zeqir Lushaj

By | April 13, 2018

ALTERNATIVA – Një revistë e re italo-shqiptare për artin dhe kulturën-

By | April 6, 2018

VIDEO: VLLAZËNVE “GËRVALLA” Teksti: Zeqir Lushaj Këndon: Sadik Krasniqi

By | January 18, 2018