VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Luan Rama

Me Isadora Duncan në Sarandë – Fragment nga romani ‘Santa Quaranta’ – Luan RAMA

By | February 10, 2020

Një histori e panjohur nga arkivat katolike të Parisit dhe një dëshmi e panjohur e Jean Faveyrial, autorit të librit Historia e Shqipërisë – Nga LUAN RAMA

By | February 10, 2020

Me Isadora Duncan në Sarandë Nga Luan Rama

By | February 9, 2020

BIJTE E IZRAELIT: Të më thahet krahu i djathtë, nëse të harroj ty Shqipëri! – Nga Luan Rama

By | January 24, 2020

Koncepti i Kohës dhe iluzioni i saj – Nga Artur Spanjolli

By | January 4, 2020

Luan Rama: Kosova brenda Serbisë – një postim provokativ dhe fyes i Kryeministrit të Shqipërisë!

By | November 20, 2019

The nobelist writer who justifies crime Nga Luan Rama

By | October 11, 2019

Një kërcim për paqen Arta Dobroshi – Nga LUAN RAMA

By | February 23, 2019

Historia e Konstandinit të legjendës, e vërteta e madhe – Nga LUAN RAMA

By | February 3, 2019

Baton-orgjia e dhimbshme e Kryeministrit të vendit tim! Nga Luan Rama

By | January 11, 2019

Ermonela Jaho dhe kufijtë e magjisë – Nga Luan Rama

By | December 17, 2018

Gogen – në art duhet guxuar gjithçka! – Nga LUAN RAMA

By | December 15, 2018

Lufta, Marguerite Duras dhe Hiroshima… – Nga LUAN RAMA

By | December 15, 2018

Mes arvanitasve, në gjurmët e konsullit Henri Belle – Nga LUAN RAMA

By | December 15, 2018

Unë, Ina e shqiponjave të policisë dhe Danieli i ‘shpellarëve’ të protestës! – Nga Luan Rama

By | November 25, 2018

Stratiotët shqiptarë – këta mercenarë të lavdishëm të Europës[1] – Nga LUAN RAMA

By | November 18, 2018

Da Vinçi, mbreti François I dhe stratiotët shqiptarë – Nga Luan Rama

By | November 18, 2018

LUAN RAMA: Fragment nga romani «Burri që donte të vdiste»

By | November 16, 2018

Letra shqip nga fronti i Luftës së Parë Botërore – Nga Luan Rama

By | November 12, 2018

Luan Rama i drejtohet Robert Ndrenikës: Po sot, a është e shenjtë toka e Teatrit?

By | July 27, 2018

Nuk ka marrëveshje, Luan Rama: Ulsi Manja specialist i kapsllëkut

By | July 23, 2018