VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Romeo Gurakuqi

Kushtet paraprake të zgjidhjes së krizës ! Nga Romeo Gurakuqi

By | March 20, 2019

Realiteti i datës 21 shkurt 2019 – Nga ROMEO GURAKUQI

By | March 11, 2019

Ora e ndalun e Shqipnisë! – Nga ROMEO GURAKUQI

By | March 4, 2019

Romeo Gurakuqi: Qeveri tranzitore eshte para se gjithash nje qeveri e njerezve patriote, te ditun dhe te ndershem

By | February 18, 2019

Deputeti Romeo Gurakuqi: Objektivat e perspektivës europianiste të shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut

By | February 14, 2019

(Video) Romeo Gurakuqi: Prokuroria shqiptare duhet të prejë mandatin për ideatorin kryesor të hajdutërisë elektorale dhe baronët lokalë!

By | February 7, 2019

Malësia shqiptare e bashkuar në një koalicion parazgjedhor për zgjedhjet vendore në Republikën e Malit të Zi – Nga ROMEO GURAKUQI

By | January 31, 2019

Është urgjente dorëheqja e Ramës, këtij uzurpatori të pushtetit përmes bandave – Nga ROMEO GURAKUQI

By | December 22, 2018

Mbi caktimin e kufirit ndërmjet Shqipërisë dhe Greqisë – Nga ROMEO GURAKUQI

By | October 23, 2018

Rilindja e vështirë e konservatorizmit politik në Shqipëri – Nga ROMEO GURAKUQI

By | October 2, 2018

Kryeministri si gjykatës, prokuror dhe shkelës ligji – Nga ROMEO GURAKUQI

By | September 30, 2018

A do guxojë zonja Arta Marku të hetojë ata që hynë pa asnjë mandat në Postën e Policisë – Nga ROMEO GURAKUQI

By | September 30, 2018

Deputeti Romeo Gurakuqi kërkesë Keshillit Bashkiak te Malesise se Madhe: Mos lejoni shkatërrimin e perlës nayrore lugines se Lumit te Cemit ne Selce!

By | September 25, 2018

Ata janë të vendosur për ta vrarë shpresën dhe jetën e Shkodrës! – Nga ROMEO GURAKUQI

By | September 2, 2018

Tiranë: Studiuesit komentojnë nostalgjitë e diktaturës dhe ndikimin tek e sotmja e shoqërisë

By | August 22, 2018

Romeo Gurakuqi: Territori nga Tamara në Vermosh dhe nga Tamara në Vukël, i harruar dhe i braktisur nga Qeveria Rama

By | August 19, 2018

Romeo Gurakuqi: Ministria e DAMIAN GJIKNURIT: e vendosur të shkatërrojë pasuritë natyrore të Tamarës dhe Selcës në Kelmend

By | August 19, 2018

Çështja e kufirit tokësor mes Shqipërisë dhe Greqisë – Nga ROMEO GURAKUQI

By | August 15, 2018

Dorëheqje dhe zgjidhje politike – Nga ROMEO GURAKUQI

By | July 23, 2018

Në përkujtim të figurës së ish-Kryetarit të Kuvendit të Shqipërisë, Pjetër Arbnori – Nga ROMEO GURAKUQI

By | July 19, 2018

Deputeti Gurakuqi: Në Pukë klima e terrorit socialist mbi popullsine civile te paangazhuar politikisht, ose opoziten demokrate!

By | July 13, 2018

Deputeti Gurakuqi: Diktatori ndalon hyrjen ne Teatrin Kombetar te punonjesve dhe aktoreve !

By | July 7, 2018

Studim: E vërteta historike e problemit të Çamërisë në vitet ‘44-‘45 Nga Romeo Gurakuqi

By | July 6, 2018