VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Dorian Koçi

Qyteti mesjetar i Krujës përmes artit pamor – Nga Dr. Dorian Koçi

By | July 22, 2020

Imazhi i figurës historike të Gjergj Kastriotit Skënderbeut në Pashallëqet shqiptare – Nga Dr. Dorian Koçi

By | February 21, 2020

Ali Pashë Tepelena dhe diplomacia britanike. Dorëzimi i Pargës më 1819 – Nga Dr Dorian Koçi

By | February 6, 2020

Jeleku i qëndisur me ar i Edith Durhamit – Nga Dr. Dorian Koçi

By | January 31, 2020

Një historik i shkurtër i momenteve më të rëndësishme të diasporës shqiptare – Nga Dr. Dorian Koçi

By | January 18, 2020

Dy nipërit e Ali Pashë Tepelenës në penelin e Luis Dupre – Nga Dr. Dorian Koçi

By | January 14, 2020

Piktura “Madonna” e Leonardo Da Vinçit dhe stërmbesa e Gjergj Arianitit – Nga Dr. Dorian Koçi

By | August 3, 2019

Fan Noli vendosi që porti i Shëngjinit të quhej “Woodrow Wilson” në 1924 Nga Dorian Koçi, Drejtori i Muzeut Historik Kombëtar Tiranë

By | July 14, 2019

Kur dasitë fetare pengonin “krijimin” e Shqipërisë – Nga Dr Dorian Koçi*

By | May 11, 2019

Fillesat e pasqyrimit të gruas shqiptare në kulturën europiane në shekullin XIX – Nga Dr. Dorian Koçi

By | March 12, 2019

Humanisti arvanitas – Nga Dr. Dorian Koçi

By | July 8, 2018

Dervishi dhe Ali Pashë Tepelena nga Victor Hugo – Nga Dr. Dorian Koçi

By | June 4, 2018

Si përfundoi kostumi shqiptar i Bajronit në Muzeumin e veshjeve në Angli? – Nga Dr. Dorian Koçi

By | May 1, 2018

Fotot e rralla, si ndërtohej Shqipëria nga austro-hungarezët

By | January 29, 2018

Naum Veqilharxhi ideatori i alfabetit origjinal të gjuhës shqipe

By | December 22, 2017

Liceu kombëtar i Korçës përkujtohet në 100-vjetorin e tij

By | December 13, 2017

Lamtumirë aktor i madh Bujar Lako ! Arti është i gjatë, jeta është e shkurtër Nga Dorian Koçi

By | December 27, 2016

Pallati i Ali Pashë Tepelenës në Artë Nga Dorian Koçi

By | October 1, 2016

Arkeologu i dijes, Injac Zamputti Nga Dorian Koçi

By | September 1, 2016