VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Konferenca e Paqes

Protestë kundra masakravet serbe – Shkëlqesës së Tij Z. G. Clemenceau, Kryetar i Konferencës së Paqes – Nga MUSTAFA KRUJA

By | March 27, 2019

POPULLIT SHQIPTAR – Nga MUSTAFA KRUJA (Dokumente nga Konferenca e Paqes në Paris, 19019)

By | March 18, 2019

Traktati i Versajës po e përndjek ende botën tonë

By | February 13, 2019

Korçën dhe Gjirokastrën i shpëtoi nga aneksimi grek Benedikti XV – Nga Vepror Hasani

By | January 23, 2019

Më 18 janar 1919 në Paris filloi Konferenca e Paqes

By | January 18, 2019

Marrëveshja e Parisit për zhdukjen e pavarësisë së Shqipërisë – Dokumenti i vitit 1919

By | March 6, 2016

1919-1920, burrat që shpëtuan Shqipninë nga coptimi – Nga FRITZ RADOVANI

By | December 26, 2015

Marrëveshja Toptani-Pashiç dhe Shqipëria “në treg” pas shthurjes së Perandorisë Osmane – Nga BARDHYL HAZIZAJ

By | September 28, 2015