VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Referendum

Çdo shtetas i Zvicrës do të marrë nga shteti 2.500 franga

By | January 3, 2016

SIPAS SONDAZHEVE, GREKËT DO TË VOTOJNË MË SHUMË ‘PO’ SE ‘JO’

By | July 3, 2015

MERKELI E MËRDHIF TSIPRASIN – STOP NEGOCIATAVE DERI PAS REFERENDUMIT

By | July 2, 2015

ARSYEJA E VËRTETË PSE TSIPRASI KËRKOI REFERENDUM – Nga Marco Vicenzino, Reuters

By | July 1, 2015

TSIPRAS: BE E DO RRËZIMIN E QEVERISË DHE GREQINË NË ZONËN EURO

By | June 29, 2015