VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ndryshimet kushtetuese

ALFRED MIRASHI MILOT: Në 20 ditë Kemi arritur te firmosim 10000 veta Peticionin per Ndryshimet Kushtetuese

By | May 24, 2019

The Guardian: Më 23 mars 1989 Millosheviçi si ia hoqi autonominë Kosovës

By | March 20, 2019

Ivanovi nuk i dekreton ligjet me emrin Maqedonia e Veriut

By | March 11, 2019

Ndryshimet kushtetuese u publikuan në Gazetën Zyrtare

By | January 14, 2019

Komersant: Maqedonisë iu hap rruga jo vetëm për NATO dhe BE, por edhe për autoqefalinë e kishës

By | January 14, 2019

Lëvizja Besa i vë kusht Zaevit për t’i votuar ndryshimet kushtetuese

By | December 28, 2018

Verifikimi i politikanëve, Venecia kundër propozimeve të PD

By | December 15, 2018

Shkupi reagon ndaj Moskës

By | October 24, 2018

Opozita maqedonase paralajmëron mbi 200 padi për referendumin

By | October 5, 2018

Parlamenti i Turqisë miratoi një sërë ndryshimesh kushtetuese

By | January 16, 2017

Ja përmbajtja e deklaratës që bashkoi liderët shqiptarë të Maqedonisë

By | December 30, 2016

Lufta Nacional Çlirimtare, sa ka qenë e nevojshme – Nga LEKË TASI

By | November 29, 2016

Hyn prej sot në fuqi Kushtetuta e re e Shqipërisë

By | August 11, 2016

Kosova problem në Kushtetutën e ardhshme të Serbisë

By | March 30, 2016

Projektopinioni përfundimtar i Venecias: Të garantohet me Kushtetutë përfshirja e opozitës

By | February 28, 2016

FAK-u nuk bëhet as më 2016

By | February 7, 2016

Nenet për Gjykatën e Posaçme opozita i dërgon në Gjykatën Kushtetuese

By | August 11, 2015

Thaçi: Gjykata e Posaçme – javën e ardhshme

By | July 29, 2015

Vuçiq do të jetë në Shqipëri për ndeshjen me Serbinë

By | July 28, 2015

Ndryshimet kushtetuese bllokojnë jetën e institucioneve në Kosovë

By | July 21, 2015