VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Nexhmije Mehmetaj

“Dashamir Zaçe një rilindës i kohës sonë” libër në kujtim të mësuesit nga Abdurahim Ashiku – Nga Nexhmije Mehmetaj*

By | January 26, 2018

Institucionalizimi i islamit në Zvicër është mendim/veprim i papjekur dhe vetëflijim – Nga Nexhmije Mehmetaj

By | November 10, 2017

LIDHJA E ARSIMTARËVE DHE PRINDËRVE SHQIPTARË NË STUDION E RTV SYRI BLU NË ZVICËR – Nga Nexhmije Mehmetaj

By | October 13, 2017

“I dashur mik!… Përzemërsisht”, libër nga Prof. dr. Basil Shader – Nga Nexhmije Mehmetaj

By | September 25, 2017

Nis përsëri viti i ri shkollor për mësimin e Gjuhës Shqipe – Nga Nexhmije Mehmetaj, mësuese në Kantonin Jura

By | September 19, 2017

Albanologu zviceran Basil Schader nderohet me „Çmimi i Nderit“ – Nga Nexhmije Mehmetaj-mësuese në Zvicër, Jura

By | August 7, 2017

KONKURSI I DITURISË 2017 TRADITË NË SHKOLLËN SHQIPE – Fotoreportazh nga NEXHMIJE MEHMETAJ

By | June 8, 2017

Intervista – Dr. Pierre Maurer: Ja ngjashmëritë dhe dallimet mes shqiptarëve e zviceranëve dhe e ardhmja e marrëdhënieve me Zvicrën Intervistoi Nexhmije Mehmetaj

By | May 16, 2017

Abas Fejzullahu: Gjuha shqipe është prejardhja e identitetit tonë Nga Nexhmije Mehmetaj

By | March 29, 2017

Me rastin e Ditës të Mësuesit Nderohet figura dhe vepra e pedagogut, albanologut Prof Dr Basil Schader

By | March 20, 2017

Zvicër: Shën Tereza, shëmbëlltyrë e humanizmit botëror, në orën e gjuhës shqipe Nga Nexhmije Mehmetaj

By | September 17, 2016