VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: LAPSH

NJË LIBËR PËR DIJEN, SHKOLLËN SHQIPE DHE KULTURËN KOMBËTARE Nga Nexhmije Mehmetaj

By | February 15, 2020

KUVENDI I LAPSH_it “NAIM FRASHËRI” NË ZVICËR KËRKON INSTITUCIONAILIZIMIN E SHKOLLËS SHQIPE TË MËSIMIT PLOTËSUES Nga Nexhmije Mehmetaj

By | November 18, 2019

Akt përçarës i Ambasadës të Shqipërisë kundër LAPSH-it ?

By | September 17, 2019

LIDHJA E ARSIMTARËVE DHE PRINDËRVE SHQIPTARË «NAIM FRASHËRI « NË ZVICËR NË PËRFUNDIM TË VITIT SHKOLLOR – Nga Nexhmije Mehmetaj

By | June 10, 2019

LIDHJA E ARSIMTARËVE DHE PRINDËRVE SHQIPTARË «NAIM FRASHËRI» NË ZVICËR MBAJTI KUVENDIN ZGJEDHOR Nga Nexhmije Mehmetaj

By | May 23, 2018

Zvicër: Në ditën e 7 Marsit – Dita e Mësuesit LAPSH ”Naim Frashëri” organizoi manifestim Nga Nexhmije Mehmetaj

By | March 12, 2018

Nis përsëri viti i ri shkollor për mësimin e Gjuhës Shqipe – Nga Nexhmije Mehmetaj, mësuese në Kantonin Jura

By | September 19, 2017

KONKURSI I DITURISË 2017 TRADITË NË SHKOLLËN SHQIPE – Fotoreportazh nga NEXHMIJE MEHMETAJ

By | June 8, 2017