VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Hekuran Zhiti

100 VJETORI I KONGRESIT TË LUSHNJËS, LETRA PRESIDENTIT AMERIKAN DHE DRAMA… – Nga Xhevair Lleshi dhe Visar Zhiti

By | January 21, 2020

Përqafimi i dy kundërshtarëve – Poemë nga Hekuran Zhiti

By | March 15, 2019

30 VJET PA DRAMATURGUN, AKTORIN DHE MËSUESIN HEKURAN ZHITI

By | March 14, 2019

KONGRESI I LUSHNJËS OSE PAVARËSIA E DYTË E SHQIPËRISË – Nga VISAR ZHITI

By | January 20, 2019

Më 2 dhjetor 1952 lindi Visar Zhiti, shkrimtar i shquar shqiptar

By | December 2, 2017

Hekuran Zhiti – shkrimtar i burgosur, i përndjekur, i ndaluar

By | November 21, 2015