VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Xhevair Lleshi

100 VJETORI I KONGRESIT TË LUSHNJËS, LETRA PRESIDENTIT AMERIKAN DHE DRAMA… – Nga Xhevair Lleshi dhe Visar Zhiti

By | January 21, 2020

E PARA BIBLIOTEKAT DHE E FUNDIT BIBLIOTEKAT – Esé nga XHEVAIR LLESHI

By | February 18, 2019

SIMON VRUSHO, IKONË E PASIONIT DHE E FJALËS – Esé nga XHEVAIR LLESHI

By | February 9, 2019

ABSURDITETI QË RRETHON TEATRIN PA SHTËPI (2) – DYZET DITËT E TEATRIT! Nga Xhevair Lleshi

By | July 29, 2018

ABSURDITETI QË RRETHON TEATRIN PA SHTËPI – Nga Xhevair Lleshi

By | July 15, 2018

Maestro Kodra (11) PIKTURAT, UNË DHE SHTËPIA E ANNE FRANK – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 22, 2018

Misteri Kodra (11) NËPËR VENDET KU SHKELI KËMBA IME – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 21, 2018

Misteri Kodra (9) TOTEMI KODRIAN – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 19, 2018

Misteri Kodra (8) MINIATURA – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 18, 2018

Misteri Kodra (7) KODRA: KOSOVA ËSHTË NË AGIMIN E RI – KOSOVA: KODRA ËSHTË HARMONI KRIJUESE – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 17, 2018

Misteri Kodra (6) TOTEMI IM PËRKRAH TRINISË UNGARETI, MONTALE, KUAZIMODO – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 16, 2018

Misteri Kodra (4) PUTHJA E PËRJETSHME – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 14, 2018

Misteri Kodra (3) MALLI ËSHTË VETËM PIKTURË – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 13, 2018

Misteri Kodra (2) Shenja Kodriane – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 12, 2018

Misteri Kodra – Endje në jetën e Piktorit të Madh Ibrahim Kodra, Nderi i Kombit – Nga Xhevair Lleshi

By | May 11, 2018

RASTËSISHT ME XHON LENON – Skicë nga XHEVAIR LLESHI

By | February 26, 2018

SHQIPTARËT, SKËNDERBEU DHE VIVALDI -Esé nga Xhevair Lleshi

By | February 21, 2018

MALL – Tregim nga Xhevair Lleshi

By | February 17, 2018

ATIK, HOLEK DHE BERAT, EFTIHIM XHIBLATI DHE HEBRENJTË – Nga Xhevair Lleshi

By | January 27, 2018