VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Fred Abrahams

Abrahams: PD dhe PS i mbështetën piramidat – Berisha në ’96 shpalli kreun e piramidave njeriun e vitit, roli i Ridvan Bodes

By | August 20, 2015

“Modern Albania” e ngarkuar me barrën e së kaluarës – INTERVISTË ME FRED ABRAHAMS Marrë nga Bahri Cani

By | July 2, 2015
Send this to a friend