VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Florian Vlashi

Violinisti i shquar Florian Vlashi: Kam punuar me Maestron, por që kur Inva Mula fitoi Konkursin e tij, Plaçido Domingo filloi të njohë artin që bëhet në Shqipëri!

By | September 15, 2021

Prej 1 Gushti në Teatrin e Durrësit startojnë për dhjetë ditë rresht koncertet e Edicionit X të Bienales Netët e Muzikës Klasike

By | August 1, 2021

Edicioni i X i Bienales Netët e Muzikës Klasike, Durrës 2021 – Në kopshtet sekrete të muzikës dhe pikturës Nga Florian Vlashi

By | July 26, 2021

Konstelacionet Shqiptare, diktatori Edi Rama dhe Liria! Nga Elida Buçpapaj

By | February 25, 2020

Konstelacionet Shqiptare, diktatori Edi Rama dhe Liria! Nga Elida Buçpapaj

By | February 24, 2020
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
Send this to a friend