VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: PJETËR BOGDANI

MISIONARËT E DHJETORIT NË PANTEONIN E KOMBIT – Nga Azgan HAKLAJ

By | December 16, 2019

PJETËR BOGDANI NË NJU JORK: 30-VJETORI I NJË SEMINARI (Me rastin e 330-vjetorit të vdekjes) – Nga Frank Shkreli

By | October 10, 2019

Fragmente nga libri “Qytetet e Ilirisë”: Selia kryeipeshkvnore e Pjetër Bogdanit – Nga GANI MEHMETAJ

By | March 30, 2019

DUKE KUJTUAR IMZOT PJETER BOGDANIN

By | December 9, 2018

“Ku lulëzojnë shkencëtarët, letrarët dhe dija, lulëzon e mira” Pjetër Bogdani – Nga Jahja LLUKA

By | September 7, 2018

Vëllezërit dhe motrat tona shqiptare të religjionit kristian, pjesa jonë më e shkëlqyer – Nga AGRON SHABANI

By | January 24, 2018

Mirditorët përballë mirditorëve! – Nga Gani Mehmetaj

By | January 22, 2018

PROMOVIMI I SHKRIMIT – BOTIMIT ËSHTË PROMOVIM I NJERZIMIT – Nga Don Lush GJERGJI, Prishtinë, 18. 07. 2017

By | September 17, 2017

Erdogani kundër bashkimit të shqiptarëve – Nga Gani MEHMETAJ

By | June 22, 2017

SE PESHTRIKU MAL PRISREND MA I NALTI – Cikël me poezi nga PJETËR BOGDANI (1625-1689)

By | November 22, 2016

Në Prishtinë promovohet libri “Vdekja e një nate” e poetit dëshmor Dr. Fahredin Sh. Hoti

By | November 12, 2016

TIKA të paditet për kulturocid – Nga Gani MEHMETAJ

By | August 22, 2016

Pjetër Bogdani pikturë nga Gazmend Freitag me video nga Dr.Ibrahim Rugova

By | July 24, 2016

Rinjohje apo Rikujtesë….?! – Esé nga AGRON SHABANI

By | July 23, 2016

Pjetër Bogdani, i pari i Çetës së profetëve Nga Ndue Ukaj

By | May 27, 2016

Pjetër Bogdani na përshëndet nga Shkupi por data e lindjes dhe e vdekjes gabim !

By | May 27, 2016

Botohet libri “Letërkëmbim” i Pjetër Bogdanit

By | May 7, 2016

Pjetër Bogdani, bota ndryshe – Ese nga Moikom Zeqo

By | April 11, 2016

Varri i Pjetër Bogdanit – Nga Gani MEHMETAJ

By | December 9, 2015

18 tetor 1685 – botohet “Çeta e profetëve” e Pjetër Bogdanit

By | October 19, 2015

KENDONJ BIRRË MADH – Poezi nga PJETËR BOGDANI

By | September 10, 2015