VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Pirro Dollani

Kurrë s’do të ketë një Bob Shuman tjetër! Studiues i shquar dhe mik i madh i shqiptarëve Nga Pirro Dollani

By | February 18, 2020

Nga Durrësi në Las Vegas: Sfidat e pafund në 70 vitet e Pirro Dollanit Nga Gëzim Kabashi

By | February 18, 2020

PER POETIN E DRAMATURGUN TROPOJAN AVNI R. MULAJ – LUM AI PËR KUJTIMIN QË LA PAS! – Nga Pirro DOLLANI

By | October 31, 2019

Imzot Prof. Jul Bonati, Njëri nga të Tridhjetë e Tetë Martirët Nga Pirro Dollani/ Las Vegas/

By | October 6, 2016

Shënime për librin “Ura e Mbretit Shën Luigj” të Thornton Wilder – Nga Teuta Mulaj

By | September 21, 2016