VOAL

VOAL

Tag Archive: FASLLI HALITI

MARINA CVETAJEVA: PËR KË SHKRUAJ – Përktheu: FASLLI HALITI

August 25, 2015

RE NË PANTALLONA – Poemë nga VLADIMIR MAJAKOVSKI – Përktheu dhe pajisi me shënime FASLLI HALITI

July 16, 2015
Send this to a friend