VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: JACQUES PREVERT

KU SHKOJ, NGA VIJ – Poezi nga JACQUES PRÉVERT – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 8, 2020

PUTHMË – Poezi nga JACQUES PRÉVERT – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 8, 2020

KUR TI FLE – Poezi nga JACQUES PRÉVERT – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 8, 2020

E thjeshtë si mirëdita – Poezi nga JACQUES PRÉVERT – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 15, 2019

E rrezikshme dhe e butë është fytyra e dashurisë – Poezi nga JACQUES PRÉVERT – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 15, 2019

Më 11 prill 1977 u nda nga jeta poeti i shquar francez Jacques Prévert

By | April 12, 2019

Më 4 shkurt 1900 lindi poeti i shquar francez Jacques Prevert

By | February 4, 2019

TË RINJTË QË BËJNË DASHURI – Poezi nga JACQUES PRÉVERT – Shqipëroi Elida BUÇPAPAJ

By | July 5, 2018

VAJZA PREJ HEKURI – Poezi nga JACQUES PRÉVERT – Shqipëroi Elida BUÇPAPAJ

By | July 5, 2018

MAKINA SHIRËSE – Poezi nga JACQUES PREVERT – Përktheu FASLLI HALITI

By | June 13, 2018

Në shtëpinë e Jacques Prevert ku kënga e dashurisë është kënga e botës – Nga Luan Rama

By | June 16, 2017

KJO DASHURI – Poezi nga JACQUES PRÉVERT – E Shqipëroi Elida Buçpapaj

By | January 3, 2017

Unë kam parë shumë… Poezi nga JACQUES PREVERT – Përktheu: EMIL ASDURIAN

By | June 2, 2016

PUTHMË – Poezi nga JACQUES PREVERT – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | May 10, 2016

Et voilà – Poezi nga JACQUES PRÉVERT – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | May 5, 2016

KJO DASHURI – Poezi nga JACQUES PRÉVERT – Shqipëroi ELIDA BUÇPAPAJ

By | May 3, 2016

Tri poezi nga tre poetë – Përktheu: FASLLI HALITI

By | February 18, 2016