VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Apostulli i trembëdhjetë

RE NË PANTALLONA – Poemë nga VLADIMIR MAJAKOVSKI – Përktheu dhe pajisi me shënime FASLLI HALITI

By | July 16, 2015
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
Send this to a friend