VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: MARINA CVETAJEVA

Ahmatova i tha Berlin-it se nuk e pranonte emigrimin – Anna Ahmatova dhe Isaiah Berlin – Nga Amanda Haight Përktheu Meri Lalaj

By | November 9, 2019

POETI DHE KOHA – Esé nga MARINA CVETAJEVA – Përktheu FASLLI HALITI

By | November 7, 2019

Më 31 gusht 1941 u nda nga jeta poetja e shquar simboliste ruse Marina Cvetaeva

By | August 31, 2019

Më 8 tetor 1892 lindi Marina Cvetaeva, poete e shquar simboliste ruse

By | September 26, 2018

EPOSI DHE LIRIKA E RUSISË BASHKOHORE – Esé nga MARINA CVETAJEVA – Përktheu: FASLLI HALITI

By | September 5, 2015

MARINA CVETAJEVA: PËR KË SHKRUAJ – Përktheu: FASLLI HALITI

By | August 25, 2015

KË DËGJOJ – Ese nga MARINA CVETAJEVA – Përktheu: FASLLI HALITI

By | July 24, 2015