VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: VLADIMIR MAJAKOVSKI

Më 14 prill 1930 vdiq i vetëvrarë poeti i shquar ruso-sovjetik Vladimir Majakovski

By | April 14, 2019

Dossier: MAJAKOVSKI DHE ESENINI – Përgatiti dhe përktheu FASLLI HALITI

By | January 14, 2019

POEZITË E MENDIMIT NGA VLADIMIR MAJAKOVSKI (7 korrik 1893 – 14 prill 1930) – Përktheu dhe përgatiti FASLLI HALITI

By | July 8, 2018

Më 7 korrik 1893 lindi Vladimir Majakovski, futuristi i revolucionit

By | July 7, 2018

SERGEJ ESENINIT – Poemë nga VLADIMIR MAJAKOVSKI – Përktheu FASLLI HALITI

By | May 13, 2018

LILIÇKA – Poezi nga VLADIMIR MAJAKOVSKI – Përktheu: FASLLI HALITI

By | September 16, 2017

TURFULLIMI POETIK I MAJAKOVSKIT ( POEZITE E MENDIMIT) – Përgatiti dhe përktheu: FASLLI HALITI

By | August 6, 2017

ME RASTIN E 87-VJETORIT TË VETËVRASJES SË POETIT VLADIMIR MAJAKOVSKI – Dosjer me përkthime dhe shënime biografike nga FASLLI HALITI

By | April 16, 2017

Zbatimi i metaforës – Poezi nga VLADIMIR MAJAKOVSKI – Përktheu: FASLLI HALITI

By | April 14, 2016

Cikël poetik nga VLADIMIR MAJAKOVSKI – Përktheu FASLLI HALITI

By | December 30, 2015

EPOSI DHE LIRIKA E RUSISË BASHKOHORE – Esé nga MARINA CVETAJEVA – Përktheu: FASLLI HALITI

By | September 5, 2015

RE NË PANTALLONA – Poemë nga VLADIMIR MAJAKOVSKI – Përktheu dhe pajisi me shënime FASLLI HALITI

By | July 16, 2015