VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Sejdo Harka

Protagonizmi i shkrimtarit Viron Kona në faqet e një monografie – Nga Sejdo Harka

By | March 15, 2020

Nobelisti Montale dhe bashkëkohësit e tij shqiptarë të viteve 30 – Nga Sejdo Harka

By | March 22, 2019

Ismail Kadare dhe” grindja” e tij me sunduesit – Nga Sejdo Harka

By | December 12, 2018

Malli dhe dashuria për vendlindjen dhe Atdhenë, në një vëllim me poezi – Nga Sejdo Harka

By | November 22, 2018

“Kurthi”i mallit për Atdhenë dhe dashuria në poezitë e Përparim Hysit – Nga Sejdo Harka

By | November 14, 2018

Përmeti, një udhëtim në qytetin ku të presin si mbret – Reportazh nga Sejdo HARKA

By | November 3, 2018

Lërini fëmijët të jetojnë moshën e tyre! – Nga Sejdo Harka

By | August 29, 2018

Kulti i atdhetarizmit dhe familjes në një libër me poezi – Nga Sejdo Harka

By | January 16, 2018

Shënime për librin “Modernët e kohës” të autorit Sejdo Harka – Nga Kujtim MATELI

By | January 12, 2016

“MODERNËT E KOHËS” – Nga BARDHYL XHAMA, “Mësues i merituar”, shkrimtar

By | August 25, 2015