VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Kongresi i parë

Bisedë telefonike mes Boris Pasternakut dhe Stalinit më 1934 – Përgatiti dhe përktheu: Faslli Haliti

By | June 27, 2015