VOAL

VOAL

Tag Archive: kryeministri Edi Rama

UGSHPD: Mirdita dhe Kurbini presin listën e fyerjeve të Ramës ndërsa media e pasqyron atë pa mbajtur asnjë qëndrim kritik 

May 8, 2023
Send this to a friend