VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: lypës

Këndi i humorit: Një lypës i zgjat dorën njërit që po kalonte në rrugë dhe i kërkon 1000 lekë

By | March 11, 2019

Këndi i humorit: Një lypës ulur para parlamentit i lutet Zotit

By | February 14, 2019

KEPI I SHPRESËS SË MIRË – Poemë nga FAHREDIN GUNGA

By | July 17, 2015