VOAL

VOAL

Vështrim i shkurtër për librin e bashkautorëve Agron Limani dhe Qemajl Krasniqi:” FSHATI I VRARË”, nga Abas Fejzullahi i titulluar: SA HERË, QË NJË POPULL I HARRON KRIMET E PUSHTUESIT, ATO I PËRSERITËN ..!

June 2, 2023
blank
Send this to a friend