VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Agim Mehmeti

NË SHENJË NDERIMI DHE PËRKUJTIMI PËR TË PAHARRUARIN AGIM MEHMETI – Nga ABAS FEJZULLAHI

By | August 4, 2017

NDERIME DHE KUJTIME PËRHERË PËR JETËN DHE VEPRËN E KOLONEL AHMET KRASNIQIT – Nga Abas Fejzullahi

By | September 20, 2016

Dhuna shtetërore e Shqipërisë ndaj Ministrisë së Mbrojtjes, para vrasjes së kolonelit Nga Naser Vllasi

By | April 14, 2016

Varroset me nderime ish zëvendësministri i Mbrojtjes Agim Mehmeti

By | August 4, 2015

Ish zëvendësministri i Mbrojtjes Agim Mehmeti varroset sot në Botushë

By | August 4, 2015