VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Category Archive: DIASPORA

Homazh virtual në kohën e pandemisë – Nga Moza Boletini

By | June 11, 2020

Mësues Selam Gjoni do të kujtohet përgjithmonë – Nga Keze Kozeta Zylo

By | June 11, 2020

Kosova në stacionin e fundit, pse faktori politik shqiptar nuk bëhet bashkë…? – Nga Skënder Karaçica

By | June 10, 2020

MENDIME PËR NJERIUN DHE STUDIUESIN PUNËTOR, NUE OROSHI – Nga Dr. Ermelinda Kashah

By | June 9, 2020

THE PANDEMIC AND RECENT PROTESTS STILL TELL THE TALE OF TWO CITIES, SAYS GOVERNOR CUOMO By Rafaela Prifti

By | June 3, 2020

Z.Cuomo punon për popullin! Nga Rafaela Prifti

By | June 3, 2020

Flet Dr.Pjerin Gjoni nga Fronti i Luftës, mjek i emergjencës 118 në Itali – Bisedoi Keze Kozeta Zylo

By | June 3, 2020

Populli amerikan, përsëri, do të mundë njollën e zezë të racizmit…! – Nga Skënder Karaçica

By | June 2, 2020

Kush po e shpartallon LDK-në? – Nga Fahri Mahalla

By | June 1, 2020

Dr. Linda Ciu në vijë të parë në frontin e Luftës kundër Coronavirusit në Massachusetts – Bisedoi Keze Kozeta Zylo

By | June 1, 2020

Njeriu George Floyd meriton vetëm drejtësi, jo se është afrikan, por është NJERI – Nga Keze Kozeta Zylo

By | June 1, 2020

Më 2001 Rudy Giuliani i nderoi shqiptarët duke deklaruar “Albanian Independence Day” në Nju Jork

By | May 28, 2020

Amerika nuk e përkrah ndarjen – Nga Martin Vulaj

By | May 28, 2020

MEMORIAL DAY QUARANTINE AND A PERSONAL TRIBUTE – By Rafaela Prifti

By | May 26, 2020

Në vend të reagimit: Shqiptaro-Amerikanët të unifikuar lidhur me çështjen e Kosovës – Nga Skënder Karaçica

By | May 23, 2020

Ish marinisi & analist strategjik për 50 vjet në SHBA Muharrem Maralusha: I bëj thirrje Gjykatës Kushtetuese !

By | May 23, 2020

Koalicioni i mbi 40 shoqatave shqiptaro-amerikane i dërgojnë letër Trumpit: Mos e lejoni ndarjen e Kosovës! (shqip dhe anglisht)

By | May 22, 2020

Në vend të ngushëllimit për Profesorin e nderuar dhe shumë të respektuar Masar Rizvanollin – Nga Hysen Ibrahimi

By | May 22, 2020

MAJI I LULEVE, I REVOLTAVE, I DHUNËS…SHEMBJA E TEATRIT Nga Lek Mirakaj

By | May 22, 2020

Bisedë me znj. Bojkena Selmanaj në vijën e parë të Frontit kundër koronavirusit, NY – Bisedoi Keze Kozeta Zylo

By | May 20, 2020

Notë Proteste: Ish prokurorja e diktaturës, Kryetare e Komitetit Shqiptar të Helsinkit!

By | May 19, 2020

Teatrin Kombëtar e shembën, por historinë s’munden kurrë… – Nga Keze Kozeta Zylo

By | May 19, 2020

Kur profesor Ukshin Hoti mbante ligjëratë në Normalen e Prishtinës – Nga Skënder Karaçica

By | May 17, 2020

Edi Rama mos e shemb Teatrin në Tiranë! – Nga Skënder Karaçica

By | May 15, 2020