VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: SOKOL DEMAKU

”KLITHMA E TOKËS” E ALBA HUTA PËRMBLEDHJE POEZISH QË UA KUSHTON VAJZAVE TË SAJA – Nga Sokol Demaku

By | November 5, 2019

NË BORÅS TË SUEDISË AKADEMI PËR NDER TË 108 VJETORIT TË LINDJES SË POETIT TË MJERIMIT – Nga Sokol Demaku

By | October 14, 2019

NJË HISTORI SA E DHIMBSHME LIDHUR ME JETËN E PACIENTËVE NË SPITALIN PËR TË SËMURË MENDOR NË BECKOMBERGA AFËR STOCKHOLMIT

By | August 18, 2019

NJË BASHKËPUNIM I FRYTSHËM MES POETËVE SJELLË REZULTATE NË LAMINÊ E KRIJIMTARISË LETRARE NË ARENËN NDËRKOMBËTARE TË POEZISË

By | July 28, 2019

Sokol Demaku: Intervistë me mikun e shqiptarëve dhe njohësin e mirë të gjuhës, historisë dhe kulturës shqiptare Ullmar Qvick

By | July 10, 2019

Dy poezi nga Sokol Demaku

By | February 9, 2019

“Kur vjen Sokoli” – Nga FRAN GJOKA

By | September 12, 2018

FALEMINDERIT QKSH MIGJENI, ËSHTË KËNAQËSI KUR NJERIU NDJEN SE VLERSOHET PUNA DHE REZULTATI I PUNËS KULTURORE NË MËRGATË – Nga Sokol Demaku

By | July 10, 2018

LE TË JEHOJË VALLJA TROPOJANE EDHE KËTU NË VERIUN E LARGËT TË EVROPËS SE JA KA ANËN – Nga Sokol Demaku

By | July 2, 2018

NGA ANSAMBLI I QKSH ”MIGJENI” NË BORÅS TË SUEDISË U PREZANTUAN VESHJA E VALLJA SHQIPE – Nga Sokol Demaku

By | June 3, 2018

PËRKTHIMI I POEZISË NGA NJË GJUHË E HUAJ MË TË VERTETË ËSHTË QË TË BËSH TË PAMUNDURËN NË ART – Nga Sokol Demaku

By | May 6, 2018

ILUZIONI I SË VËRTETËS NË LIBRIN ME ESE E TREGIME ”TRAJEKTORJA E JETËS”E NEXHMIJE HASANIT – Nga Sokol Demaku

By | April 5, 2018

PËR TË SHTATËN HERË MË RADHË MË 31 MARS 2018 “SOFRA POETIKE BORÅS 2018” – Nga Sokol Demaku

By | March 28, 2018

Një rrugëtim magjeps në Veriun e Largët të Evropës me Sokol Demakun – Përshkrim nga VIRON KONA

By | January 14, 2018

“ME SYTË E ËNDJES” TË LINDITË RAMUSHI DUSHKU – Nga Sokol Demaku

By | December 12, 2017

KRENAR NË DITËN E FLAMURIT DHE 105 VITE SHTET – Nga Sokol Demaku

By | November 27, 2017

POETET JANË ATA QË OFROJNË NJERËZIT DHE KULTURAT – Nga Sokol Demaku

By | November 6, 2017

KUVENDIM ME BASHKATDHETARIN TIM NË MËRGIM – Nga Sokol Demaku

By | October 26, 2017

DOLI NGA SHTYPI ”ABRIJA DHE SHPIRTI I FSHATIT” I SOKOL DEMAKUT – Nga Deli Smaka

By | October 22, 2017

ARRITJE E MADHE E SHOQATAVE KULTURORE SHQIPTARE NË SUEDI NË MBESHTETJE TË QENDRES SË TË RINJVE ”ALBKOS” NGA HÄSSLEHOLMI

By | October 8, 2017

Një vizitë e rrallë dhe impresionuese në bibliotekën e qytetit Fier – Nga Sokol Demaku

By | July 13, 2017

NJË TAKIM MBRESËLENËS ME TË BIJEN E POETIT DRITËRO AGOLLI, POETËN DHE UDHEHEQËSEN E “KLIK EKSPO GROUP” NË TIRANË ME MIQ NGA SUEDIA – Nga Sokol Demaku

By | July 9, 2017

LIBRI PËR FËMIJË “A DI TË FËRSHËLLESH JOHANA” I AUTORIT SUEDEZ ULF STARK NË PËRKTHIM TË SOKOL DEMKAUT

By | July 3, 2017